Floriana, jag & Jake

Floriana, jag & Jake

2014/05/22

Life is nice ♥

Jag sitter vid mitt köksbord och undrar tyst för mig själv var jag ska börja, över vilka tangenter ska mina fingrar dansa för att tydliggöra alla tankar och känslor som snurrar runt inom mig.  Hundra olika tankar som blandas i en salig röra. Då är det skönt  att få skriva av sig. Det hjälper mig både för stunden och långt mycket senare. Att sätta ord och skapa meningar på det jag känner ger mig ett lugn i tankeflödet, det ger mig också tid till att själv reflektera över olika känslor och tankar. Å ibland är det både nyttigt och lite terapi att gå tillbaka för att läsa och minnas.
Just nu bubblar jag av ett härligt välbefinnande, jag har sluppit alla cellgifter och har  klarat mig alldeles utmärkt.

Det blir så lätt att njuta av min glädje och livslust när jag inte längre behöver känna en sådan rädsla hela tiden. ....rädsla för att livet ska tas ifrån mig. I nästa fem låååånga år har jag kämpat mot cancern, kämpat mot biverkningar, mot rädslor,  och motgångar. Å det känns ibland overkligt när jag tänker tillbaka på alla olika stadier, behandlingar och svårigheter som jag och min familj gång efter gång har tvingats att bemöta.
Men nu äntligen känns det som att det är över och att jag nu ska få njuta utav ett friskt liv.
Det är svårt att bara tänka tanken " jag är fisk" ´helt ostört och utan en massa men eller kanske.
Men lika många gånger om dagen pustar jag ut och ler nöjt för mig själv, njuter av den lättnad som helt plötsligt satt vingar på min glädje.  Det går nog knappast beskriva i ord vilken oerhörd vinst det är att få leva i mindre oro och att få gotta sig i tanken "jag är frisk".  Det är amazing och wow på samma gång. Å det är det på så många sätt....inte bara att jag är frisk utan också att jag kan sudda ut oron i mina barns ögon. Tack gode Gud för det!

Det blir lite wow-effekter för  mig lite här och där nu....jag har återvänt till "mitt" älskade slott och arbetar nu en dag i veckan och njuter både av det vackra slottet och mina fina arbetskamrater. Det känns upplyftande och roligt att få lite annan input i livet.
På hästfronten har jag lagt i en extra växel både när det gäller min egna träning och mina olika hästprojekt.
Sommarens äventyr står på glänt och jag  tänker bara....
 " LIFE IS NICE"
1 kommentar:

  1. Sååååå fantastiskt Camilla!!! Din kämparglöd och din glädje är fantastisk!! Kommer aldrig att glömma pennan:)) Hälsa "ditt" (och mitt!!)slott och njut av sommaren med din fantastiska familj och dina hästar!! Massa kramar från Schweiz

    SvaraRadera