Floriana, jag & Jake

Floriana, jag & Jake

2013/01/02

 
Hej min kära blogg....å fina vänner.....nu är jag tillbaka...:))
Det var väldigt länge sedan som jag var inne på min blogg....så länge sedan att jag till och med skrev fel på webb-adressen...men behovet av att gå in på bloggen eller att av att skriva har helt enkelt inte funnits. Den här gången gav lyckobeskedet mig mer än "bara" glädje....det gav mig även ro i mina tankar, en ro som jag inte har haft på flera år . Det är så fantastiskt skönt att inte vara jagad av sina egna tankar hela tiden....att huvudet har fått vila lite från all oro och alla tunga funderingar....nu har jag mest bara fått leva....med vanliga tankar och med vad jag tror en mer vanlig dos av oro...
Jag har fått fira jul i lugn och ro och bara njutit, inget sjukhus och inga incidenter...



Nu har jag istället njutit av hästarna och det nya fina stallet.....allt är inte klart ännu men vi har kommit en bra bit på vägen.
Det är så häftigt och så härligt att se min dröm sakta bli verklighet.
Det var vid min första magnetröntgen som jag fick min första bild av stallet. Jag låg i den där tunneln med ett högt burrande ljud och försökte att drömma mig bort....å så plötsligt så såg jag tydligt stallgången framför mig med de vackra klotlamporna.....å nu är det verklighet....det är sååååå häftigt.
 


Nu hoppas jag och tror på ett bra 2013!

Gott Nytt År till er alla!



7 kommentarer:

  1. Å vad fint!!! Helt otroligt! Jag måste komma och kolla. Och vad fint uterummet är, du är expert på att få till det. Kul med blogginlägg :-).

    Du är värd det bästa som finns.

    Kram sysstra di

    SvaraRadera
  2. Jessica F Olsson3 januari 2013 kl. 12:34

    Åh, vad härligt att du är tillbaka, frisk och kry :) Stallet ser kanon-fint ut, så mysigt! Gott Nytt År till er också :)
    Kram från Jessica

    SvaraRadera
  3. Det ser jättefint ut, härligt att få förverkliga en dröm!
    Jag är så glad att du får må bra, det förtjänar ni alla. Önskar dig och din familj ett gott nytt friskt år!
    Kram, Sara

    SvaraRadera
  4. Till systra mi...

    Ja stallet är helt underbart...hör av dig så bokar vi in en lite dejt :)

    Hoppas allt är bra med er!
    Kram Millis

    SvaraRadera
  5. Till Sara

    Du är en fantastisk person Sara....ett hjärta av guld. Tack för ert fina julkort och din fina hälsning. Hoppas att allt är bra med dig och din familj.
    Många kramar

    SvaraRadera
  6. Vilket fantastiskt stall det blev!!! Nog det finaste jag sett!! Är otroligt glad för din och hela din familjs skull att allt känns bra! :D Tusen kramar <3

    SvaraRadera